Home / Ellecom / Nieuwe dirigent en jubilaris bij Excelsior

Nieuwe dirigent en jubilaris bij Excelsior

ELLECOM / DE STEEG – Muziekvereniging Excelsior uit Ellecom en De Steeg is het nieuwe jaar goed begonnen. Op de druk bezochte nieuwjaarsreceptie werd er teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruitgekeken op het nieuwe muzikale jaar.

Bijzonder was de aanwezigheid van erelid Hueting, die na een periode van een lecht gezondheid weer in het midden van het gezelschap was. Het werd deze avond in het zonnetje gezet wegens zijn vijftigjarig lidmaatschap. Hij ontving een speld van de vereniging en een oorkonde en een pseld van KNFM.

Ook is deze avond afscheid genomen van dirigent Ruud Lanters. Hij is een nieuwe uitdaging aangegaan bij een orkest in Doetinchem. Willeke de Laak is de nieuwe dirigent. Zij leidt vanaf 15 januari de repetities. Het eerste concert onder haar leiding is op 13 mei.

Op de foto v.l.n.r.: Ruud Lanters, de heer Hueting en Willeke de Laak.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.