Home / Eerbeek / Bloemetje van CV De Dwarsliggers

Bloemetje van CV De Dwarsliggers

EERBEEK – Carnavalsvereniging De Dwarsliggers brengt woensdag 8 februari zoals ieder jaar weer een bloemetje langs bij mensen uit Eerbeek die langdurig ziek zijn, een moeilijke periode doormaken of hebben meegemaakt en aan mensen die altijd belangeloos voor een ander klaarstaan. Vanwege de Wet op de Privacy krijgt de carnavalsvereniging geen adressen meer van artsen en tehuizen. Daarom roept De Dwarsliggers een ieder op die iemand kent die in aanmerking zou komen voor een bloemetje. Neem daarvoor contact op via tel. 0313 – 650751, 651809 of 655701. Opgeven kan tot 7 februari.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.