Home / Dieren / Familie-evenement bij Polysport met vermaak voor jong en oud

Familie-evenement bij Polysport met vermaak voor jong en oud

DIEREN – Een nieuw initiatief van Patrick Peters van activiteitenpark Polysport in Dieren. Op 4 februari kan het hele gezin zich daar vermaken met activiteiten en heerlijke buffetten. De jeugd kan deelnemen aan klimmen (foto), langlaufen – misschien wel op echte sneeuw -, tennissen en handboogschieten en ook wordt een heerlijk onbeperkt all-in buffet geserveerd.

“Lekker genieten van het uitvoerige buffet dat ons handelsmerk is”, legt Peters uit. “Maar kinderen vervelen zich na een half uurtje aan tafel. Zij kunnen dan lekker aan de slag met de activiteiten, terwijl de ouders of grootouders rustig verder tafelen en eens lekker ongestoord bijpraten.”
Het bekende all-in buffet, dus inclusief de drankjes, van Polysport bestaat uit een aantal voorrechten, een keur aan smakelijke hoofdgerechten en tot slot een toetjesbuffet. Alles bij elkaar zo’n vijftig verschillende gerechten. Van 17.00 tot 20.00 uur kan daar heerlijk van gesmuld worden. De kinderen eten uiteraard ook mee, maar kunnen zich zoals gezegd daarnaast heerlijk sportief uitleven.
De prijs voor dit nieuwe arrangement bedraagt € 29,75. Kinderen t/m 3 jaar betalen niets en kinderen van 4 t/m 11 jaar de helft.
“Het is de eerste keer dat we dit organiseren. We denken dat er behoefte bestaat aan deze combinatie van activiteiten en genieten van een heerlijk buffet”, aldus Patrick Peters. “En ouderen die ook een activiteit willen beoefenen mogen dat uiteraard ook doen. Ik denk dat het een heel leuk familie-evenement is.”

Aanmelden kan telefonisch op 0313-414971 of per e-mail op: info@polysport.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.