Home / Giesbeek / Kringkampioenen gehuldigd

Kringkampioenen gehuldigd

REGIO / GIESBEEK- In het clublokaal van P.V. de Postduif in Giesbeek werd afgelopen weekend het Kring-1 feest gehouden. Hier werden de kampioenen van de postduifverenigingen uit Doesburg, Giesbeek, Rheden en Velp, die te samen kring-1 vormen, gehuldigd. Het is al een prestatie om kampioen van de club te worde,n maar als je van zes verenigingen kampioen wordt is dit toch wel een nog grotere prestatie. Kampioen Generaal Snelheid werden Marinus ten Dolle, Willy Verhey en Dennis Hammer. Dagfond kampioen B. Damen en H. Bosveld. Overnachtfond kampioen Enrico Liet en Dick Altena. Op de foto staat de vader van Enrico omdat Enrico verhindert was – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.