Home / Angerlo / Jubileumprins Deurdouwers

Jubileumprins Deurdouwers

ANGERLO – In het carnaval is 11 een magisch getal. Een vereniging die 3 x 11 jaar bestaat viert dus een jubileum, zoals de Deurdouwers in Angerlo. Daar hoort ook een bijzondere prins bij.

Jan Hendriks regeert het aanstaande carnaval als Prins Jan-III. De imposante verschijning met markante snor is één van de oprichters van de carnavalsclub uit Angerlo en was in al die jaren ook zeer actief binnen de bloeiende leutclub. En Prins Jan houdt het in de familie: dochter Chantal is zijn prinses, schoonzoon Werner adjudant, en kleinkinderen vormen het jeugdkoppel. “Iedereen was het er zaterdag ook over eens dat hem dit helemaal toekomt”, aldus bestuurslid Vincent Kuppen, die terugblikt op een geslaagd Prinsenbal. Zo’n 180 aanwezigen – waaronder zustervereniging Knor & Knalpot – zagen een aantrekkelijk programma, met optredens van eigen leden en een buutredener die buitengewoon in de smaak viel. Met Prins Jan-III zijn de Deurdouwers in ieder geval helemaal klaar voor het carnaval en voor de officiële viering van hun 33-jarig jubileum in maart, inderdaad, op 3/3 – foto: Han Uenk

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.