Home / Angerlo / De Trompetter steunt KWF

De Trompetter steunt KWF

ANGERLO – Basisschool de Trompetter in Angerlo gaf 9 januari het startschot voor een actie ten bate van KWF kankerbestrijding. Kinderen en ouders mogen lege limonadeflessen mee naar school nemen en in de grote flessencontainer deponeren. De jongste telg op het schoolplein, Bram seesink, deponeerde de eerste fles. Hij ondersteunt op deze manier de actie van Henk van der Horst. Henk gaat op 7 juni via de St. Alpe D’Huzes proberen maximaal zes keer de Alpe D’Hues op te fietsen. Een ieder die ook wil sponsoren kan een bedrag overmaken op rekening 1514265109, ten name van Henk van der Horst, onder vermelding van Alpe D’Huzes.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.