Home / Velp / CV De Leute Bröyers installeert vorst

CV De Leute Bröyers installeert vorst

VELP – In een bomvolle feestburcht werd president Theo door het Convent van Vorsten en Grootvorsten Regio Arnhem met drie ridderslagen geïnstalleerd tot Vorst van het rijk der Leute Bröyers. Natuurlijk onder toeziend oog van Prins Dimitri en zijn page Iris, familie, genodigden en vrienden van VC De Leute Bröyers. Deze titel heeft hij verkregen voor zijn vele verdiensten voor de vereniging. Het sfeervolle prinsenbal werd gevuld met carnavalleske optredens en muziek van onder andere het dweilorkest ’t Niks wut Niks. Uit het succes van deze avond bleek dat de Bröyers klaar zijn voor het komende carnaval.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.