Home / Hall / Nieuwjaarsconcert DES

Nieuwjaarsconcert DES

HALL – Muziekvereniging DES uit Hall heeft het muzikale jaar 2012 geopend tijdens het inmiddels traditionele nieuwjaarsconcert. Zondag genoot een zeer goed gevulde zaal met publiek in verenigingsgebouw de Wheme van een gevarieerd uurtje muziek. Er moesten tweemaal toe extra stoelen gehaald worden om alle bezoekers een plekje te kunnen geven.

De slagwerkgroep opende met Marching timp/toms, gevolgd door enkele Zuid Amerikaanse ritmes. Hierna werd het podium vrij gemaakt voor het jeugdorkest van DES. Onder leiding van hun dirigent Wolbert Baars lieten de jeugdige muzikanten een heel kasteel verhaal horen met ridders en jonkvrouwen, verdeeld over de tweemaal dat ze deze middag optraden. Hierna was het de beurt aan Stoffre Langenberg die met zijn hang/drum kwam optreden. In het lotstuk bouwde de slagwerkgroep een waar feestje met a small fiesta.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.