Home / Rheden / VV Rheden in bezit van AED

VV Rheden in bezit van AED

RHEDEN – Bij VV Rheden was het eind oktober feest; de club van vijftig, mensen die de vereniging een warm hart toedragen en de club extra financieel ondersteunen, kwam voor het eerst bijeen om het ingelegde geld een bestemming te geven. Er waren meerdere bestemmingen, maar de aanschaf van een AED won met ruime voorsprong. Een AED is een apparaat waarmee een elektrische schok aan het hart kan worden toegediend wanneer er sprake is van een levensbedreigende hartritmestoornis. Ook de omliggende bewoners en aangrenzende verenigingen kunnen in nood gebruik maken van het apparaat. Op 1 januari werd de officiële overhandiging aan het Sport Medisch begeleidingsteam van de vv Rheden plaats.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.