Home / Bronkhorst / De Spreng verslaat koploper Woelwaters met 8 – 5

De Spreng verslaat koploper Woelwaters met 8 – 5

BRUMMEN – Zaterdagavond hebben de polomannen van De Spreng zichzelf een grote dienst bewezen door De Woelwaters uit Harderwijk te verslaan. De Harderwijkers staan nog wel bovenaan, maar dat komt omdat zij drie wedstrijden meer gespeeld hebben dan De Spreng. De Spreng echter hebben slechts een wedstrijd verloren en De Woelwaters al twee. De Mannen uit Brummen/Eerbeek hebben het nu zelf in de hand om kampioen te worden en weer te promoveren naar de bondscompetitie.

Coach Gerrit Riezenbos is gelukkig met de overwinning, maar ziet nog wel zware tegenstand de komende wedstrijden. Zeker als zijn ploeg zo gemakkelijk een voorsprong weergeeft. Aan het einde van het tweede speldeel was stond de stand op een geruststellende 5 – 2. Maar dat betekende niet dat daarmee de drie punten op zak zitten. De Woelwaters kwamen in het derde speldeel binnen een paar minuten terug op 5 – 5. Roald van de Beld had blijkbaar meer zin in een kampioensfeest dan zijn maten. Hij zorgde er hoogstpersoonlijk met drie doelpunten voor dat de overwinning voor de Spreng veilig werd gesteld. Met slechts drie verliespunten minder dan de directe concurrent is het kampioenschap allerminst zeker en blijft het naar verwachting tot het einde van de competitie spannend.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.