Home / Dieren / Beschonken bestuurder aangehouden na doorrijden na ongeval

Beschonken bestuurder aangehouden na doorrijden na ongeval

DIEREN – Een 61-jarige automobilist uit Dieren is zondagavond door de politie aangehouden in zijn woning. De man zou kort daarvoor betrokken zijn geweest bij een ongeval op de kruising Harderwijkerweg en Imboslaan. Na het ongeval zou hij weg zijn gereden. Nader onderzoek wees uit dat hij een promillage van 1.73 had.

De man zou rond half zes voor het verkeerslicht op de kruising hebben staan wachten. Op enig moment zou hij vooruit zijn gereden tegen een 17-jarige Dierense bromfietsbestuurder, waarna hij achteruit zou zijn gereden en tegen de auto van een 48-jarige automobilist uit Huizen aanbotste. Daarna zou hij om een vluchtheuvel heen zijn gereden en met hoge snelheid weg zijn gereden in de richting van Laag-Soeren. Getuigen en betrokken partijen gaven aan de politie het kenteken door, waarop de agenten de man in zijn woning aanhielden. De bromfietsbestuurder is uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis. Hij zou last van zijn nek hebben gehad. De verkeersongevallen-analyse onderzoekt het ongeval. De politie maakt een proces-verbaal op tegen de man.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.