Home / Doesburg / Hardlopen met Hanze-Runners Doesburg

Hardlopen met Hanze-Runners Doesburg

DOESBURG – Hanze-Runners Doesburg is een enthousiaste groep mannen en vrouwen met een passie voor hardlopen. Dat doen ze graag in groepsverband, op woensdagmiddag en zondagochtend, in de omgeving van Doesburg. Iedereen die daar zin in heeft, kan meelopen met de Hanze-Runners.
Meelopen is helemaal vrijblijvend, ervaring met hardlopen is niet nodig, men hoeft zich niet op te geven en het kost niets. De route wordt steeds in overleg bepaald en kan worden afgesneden of ingekort. Men kan een of twee keer per week meelopen, overslaan mag ook. De verzamelplaats is bij de Algemene Begraafplaats op de hoek van de Meipoortwal en Meipoortstraat. Op woensdag start men om 16.30 uur en op zondag om 09.30 uur.

Tel. 06 – 10162236

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.