Home / Bronkhorst / Nationale Voorleesdagen in de bieb

Nationale Voorleesdagen in de bieb

BRUMMEN – Op woensdag 18 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Dit jaar staat het prentenboek van het jaar 2012 centraal: Mama kwijt van Chris Haughton. Kinderen (tot zes jaar) met een bon van de Nationale Voorleesdagen hoeven geen inschrijfgeld te betalen als ze lid willen worden van de bibliotheek en krijgen tevens een klein presentje. Ook kunnen de kinderen in de bibliotheek van Brummen meedoen aan een quiz en voor de prijswinnaar is er een prijsje. Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt veel plezier. De Nationale Voorleesdagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet goed kunnen lezen, te bevorderen. Zo worden kleintjes grote lezers. De Nationale Voorleesdagen lopen tot en met 28 januari.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.