Home / Dieren / Succes voor tennissers

Succes voor tennissers

DIEREN – Quiten Kleiboer (foto), Sabine Huhnholz en Marleen Jansen, leerlingen van Roald de Gans, hebben goede prestaties geleverd in de kerstvakantie. Quinten werd eerste in de categorieën tot en met tien jaar en tot en met twaaf jaar op het 1-stertoernooi van Meppel. Sabine behaalde de tweede plaats in het open toernooi in Bemmel tot en met zeventien jaar en Marleen werd derde in het 2 sterrentoernooi in Vught tot en met zestien jaar. Ze schakelde daar onder andere de nummer één geplaatst uit in twee sets.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.