Home / Velp / Jongen loopt in Velp over dak van auto

Jongen loopt in Velp over dak van auto

VELP – De politie heeft zaterdagavond rond 00.15 uur een 17-jarige jongen uit Arnhem aangehouden. De knaap bevond zich in een groep van vijf jongens die nogal aangeschoten over de Laarweg in Velp liepen.

Getuigen hadden gezien dat één van hen over een auto was gelopen. De politie kwam ter plaatse en sprak de jongeren aan. Deze gaven aan dat het de 17-jarige was die over de auto was gelopen; het voertuig had hierdoor schade aan het dak opgelopen. De jongen werd meegenomen naar het bureau; zijn ouders werden op de hoogte gebracht. Ook de andere vier zullen worden uitgenodigd voor een gesprek.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.