Home / Hoenderloo / Meisje zonder rijbewijs botst in Hoenderloo tegen boom

Meisje zonder rijbewijs botst in Hoenderloo tegen boom

HOENDERLOO – De politie heeft donderdag een 18-jarige meisje uit Almelo verhoord, nadat zij met een auto tegen een boom was gebotst en er vandoor was gegaan. De automobiliste bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

De politie kreeg rond 17.15 uur een melding van een ongeluk op de kruising Otterloseweg / Brouwersweg in Hoenderloo. Een auto was tegen een boom gebotst. Agenten gingen ter plaatse en zagen dat een onbemande auto tegen een boom stond. Er is niemand meer in de omgeving aangetroffen. Even later meldde het 18-jarige meisje zich telefonisch. Ze gaf toe dat de bestuurster was geweest. Tijdens het verhoor bleek dat het meisje niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tegen de Almelose wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.