Home / Dieren / Prins Sander regeert Nölers

Prins Sander regeert Nölers

DIEREN – In de schouwburgzaal van hun feestburcht Theothorne, werd zaterdag Sander Messink ingehuldigd als Prins Sander-I. Raad van Elf-lid Pieter werd zijn adjudant en daarmee heeft de oudste carnavalsclub van Dieren een verfrissend en jong prinsenpaar.

Tijdens een afwisselend programma in de schouwburgzaal, werd ondermeer afscheid genomen van Prins Ewold-I en zijn Adjudant André. Ook verzorgde de eigen dansgarde enkele optredens en kregen sketches en optredens door de eigen leden de lachers geregeld op hun hand. Het was een vrolijke boel, met als hoogtepunt een hilarische quiz, waarmee het nieuwe prinsenpaar werd geïntroduceerd.
Aansluitend verhuisde het hele gezelschap naar het Grand Café van Theothorne, waar orkest Freestyle en Herrie en het dj-team van De Jongens de stemming er goed in brachten. Prins Sander liet daar ook zien uit het goede hout gesneden te zijn. Met jeugdig elan, onvermoeibaar en met aanstekelijk enthousiasme leidde hij het feest. De Nölers hebben met Sander en Pieter een prima prinsenpaar voor het aanstaande carnaval, zoveel is duidelijk!
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.