Home / Regio / Oproep kandidaten Rabo/Burgemeetser de Bruinprijs

Oproep kandidaten Rabo/Burgemeetser de Bruinprijs

REGIO – De Alliantie biedt beroepskunstenaars die aan het begin van hun loopbaan staan en in de gemeente Rheden wonen of een duidelijke binding met de gemeente hebben, de mogelijkheid in aanmerking te komen voor de Rabo / Burgemeester de Bruinprijs 2012, de culturele aanmoedigingsprijs voor Rhedens talent. Aan de prijs is een geldbedrag van 2000 euro verbonden.

Tot 1 maart kunnen kandidaten voor deze prijs worden voorgedragen of zichzelf opgeven. Ook kunnen suggesties worden ingediend voor een kunstmanifestatie waarbij meerdere sectoren van kunst betrokken zijn. de kunstsectoren die voor de prijs in aanmerking komen, zijn muziek (instrumentaal, vocaal, directie, compositie), dans (klassiek en modern ballet, choreografie), literatuur, beeldende kunst (beeldhouwen, tekenen, schilderen, grafiek, multimedia), toneel / kleinkunst (acteren, regie, mime, cabaret en musical), film en fotografie en vormgeving (sieraden, architectuur, binnenhuisarchitectuur en industriële vormgeving).

Kandidaten worden voorgedragen bij De Alliantie, Postbus 142 6950 AC in Dieren. De voordrage moet vergezeld gaan van uitgebreide cv en motivatie. Het aanleveren van geluid- en / of beelddrager kan behulpzaam zijn bij de beoordeling van de kandidaten.

S. de Wit, tel. 026 – 3882916
www.dealliantie.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.