Home / Dieren / Lakeside Jeansstore opent in februari in Dieren

Lakeside Jeansstore opent in februari in Dieren

DIEREN – Er verdwijnen niet alleen winkels in Dieren, er komen ook nieuwe bij. Half februari opent Lakeside Jeansstore aan Diderna in Dieren. De kledingszaak betrekt een nieuw te creëren winkel in het pand van Albert Lentink.

“We leveren een klein stuk van onze winkelruimte op de begane grond in”, aldus eigenaar Albert Lentink. “Maar we houden beneden en op de eerste etage nog ruim 1700 vierkante meter over voor onze woonwinkel.”

Lakeside Jeansstore is een keten die reeds zo’n zestig winkels in Nederland heeft. De formule richt zich op merkkleding voor de jongeren, met merken als Refill, Jack & Jones, Esprit, Patrol, Sensation, Ichi en B Young.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.