Home / Rheden / Leden voor raad dienstencentrum gezocht

Leden voor raad dienstencentrum gezocht

RHEDEN – Nu het ouderenwerk van Carion in Rheden gevestigd is in het Klokhuis, wil men starten met een nieuwe dienstencentrumraad. Hiervoor worden mensen gezocht die sociaal betrokken zijn en aandacht hebben voor 55-plussers en bereid zijn hierin te investeren. Ook dienen zij voeling te hebben met wat er leeft onder bezoekers en deelnemers aan de activiteiten. De raadsleden ondersteunen de ouderenwerker bij het signaleren van sociale en maatschappelijke problemen bij individuen en / of groepen binnen de samenleving. Indien er behoefte bestaat aan een nieuwe activiteit, wordt hiertoe, na overleg met de ouderenwerker, initiatief ontplooid. Bel voor meer informatie met ouderenwerker Mariska Jacobs, tel. 026-4959009 of mail naar m.jacobs@carion.nl.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.