Home / Zevenaar / Drieduizendste burgernetter

Drieduizendste burgernetter

ZEVENAAR – De zestienjarige Ellen Scheper uit Zevenaar is donderdag als
3.000-ste deelnemer aan Burgernet gehuldigd. Burgemeester De Ruiter van de gemeente Zevenaar overhandigde haar een bos bloemen en een presentje en bedankte haar voor haar deelname. Uit handen van de heer Mauritz, Burgernetmanager van politie Gelderland-Midden, ontving Ellen Schepers een zeefdruk.

Met deze 3.000-ste aanmelding voor Burgernet heeft de gemeente Zevenaar de eerder gestelde streefwaarde van 2.000 aanmelding ruimschoots overtroffen. Het aantal deelnemers groeit nog steeds. Burgemeester Jan de Ruiter is hier zeer tevreden over.
Afgelopen week startte bureau Burgernet samen met verschillende gemeenten, de campagne om meer jongeren enthousiast te maken voor Burgernet. Burgernetdeelnemers bieden extra ogen en oren voor politie om te kunnen helpen een persoon of object op te sporen. Wilt u ook een actieve rol spelen om de veiligheid van uw woon- en leefomgeving te bevorderen? Kijk voor meer informatie op www.burgernet.nl.
 

Lees ook

Feestelijke inzegening van de nieuwe parochie Sint Willibrordus

REGIO – Op zondag 7 januari vindt er om 10.30 uur in de Heilige Andreaskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.