Home / Bronkhorst / Expositie in gemeentehuis Brummen

Expositie in gemeentehuis Brummen

BRUMMEN – Geri Wagenvoorde uit Leuvenheim en Marga Zweers en Rietje Heeling uit Dieren, allen lid van de Kunstkring Brummen en omgeving, exposeren tot half maart in de hal van het gemeentehuis in Brummen. Geri Wagevoorde maakte beeldjes met een humoristische uitstraling. Ze maakt daarbij gebruik van een combinatie tussen papier of hout met klei en kleurt met schoensmeer in plaats van verf. Rietje Heeling begon tien jaar geleden met lessen in aquarel en maakte later kennis met acrylverf. Dit beviel haar zo goed, dat ze besloot hiermee door te gaan. Zij zit op cursus samen met Marga Zweers. Beiden hebben een eigen manier van werken en hanteren een eigen techniek, maar delen de liefde voor vorm en kleur.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.