Home / Angerlo / NBvP Angerlo zeker niet oubollig

NBvP Angerlo zeker niet oubollig

ANGERLO – De NBvP Vrouwen van Nu heeft een wat oubollig imago. Volgens de leden zelf is dat echter volledig onjuist. De afdeling in Angerlo bijvoorbeeld is juist heel actief.

NBvP Vrouwen van Nu is een vereniging die al lange tijd bestaat. Prinses Maxima is beschermvrouwe van de vereniging met zo’n 70.000 leden in heel Nederland. De Angerlose afdeling is heel actief. De leden hebben iedere maand een interessante bijeenkomst met goede sprekers, lezingen, cabaret, toneel en nog veel meer. Ook zijn er speciale interessegroepen, zoals een leeskring, culturele groep, wandelgroepje, kookclub of wat de leden maar willen. Is iets er nog niet, dan kan er zelf een groepje worden opgesteld. Ook voor jongere vrouwen is het de moeite waard om lid te worden van de NBvP Vrouwen van Nu. Er wordt gekeken naar ieders interesses. Leden leren interessante mensen kennen. Wie meer informatie wil, kan even bellen met voorzitter Lidy Richters, tel. 0313-471291 of kijken op www.nbvp.nl.

 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.