Home / Hummelo / Nieuw jaar bij Sweder van Voorst

Nieuw jaar bij Sweder van Voorst

HUMMELO – Scouting Sweder van Voorst in Hummelo is het jaar met diverse activiteiten begonnen. De jongste speltak, de welpen van zeven tot elf jaar, had een boeiend Piratenkamp op het Clubgebouw aan de Torenallee. Op zaterdag 8 januari was er een gezamenlijke opkomst met alle speltakken en werd er door de scouts, explorers en roverscouts een boerenkoolmaaltijd klaargemaakt, die uiteraard daarna gezamenlijk werd verorberd. De welpen hadden met hun leiders voor een uitgebreid toetjesbuffet gezorgd. Een eigen ingestudeerd toneelstuk werd met veel applaus onthaald.
Al met al een goed start van het nieuwe jaar. Inmiddels zijn de diverse leiders en leidsters al bij elkaar geweest om een uitdagend programma samen te stellen. Zo staat er binnenkort een winterhike op het programma. Nieuwe leden zijn welkom bij de diverse speltakken. Wie samen veel plezier wil maken, uitdagende tochten wil beleven en lekker wil knutselen, kan prima bij scouting terecht. Kijk op www.scoutingsweder.nl of kom gewoon een keer langs om eens de sfeer te proeven.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.