Home / Giesbeek / Nieuwe kleedkamers GSV’38 geopend

Nieuwe kleedkamers GSV’38 geopend

Met een welgemikt schot opende pupil Guus Baars van voetbalvereniging GSV’38 de zes nieuwe kleedkamers van de club. Daarvoor hadden sportwethouder Harry Staring en bouwbegeleider van GSV’38 Aloys van den Boom de rode linten al officieel doorgeknipt.

De nieuwbouw van deze zes kleedkamers is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente, aannemer en vele vrijwilligers van GSV’38. Vijf van de zes kleedkamers zijn gekoppeld aan een sponsor. De opening van deze nieuwe ruimtes werd verricht onder ruime belangstelling van de leden van de club.
Ook John Leeuwerik, de net benoemde Liemers Trainer van het Jaar 2011, kreeg het woord, ten eerste om dit nieuws zelf wereldkundig te maken Hij gaf tevens aan nog een jaar bij GSV’38 door te gaan, waarmee hij na de zomer aan zijn vijfde seizoen begint. Als een stukje waardering kreeg John van speler Ruud Willemsen een grote fles bokbier overhandigd.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.