Home / Doesburg / Jeugd in actie bij DWV

Jeugd in actie bij DWV

DOESBURG – Het was druk in Zwembad Den Helder. Niet omdat de heren of dames van DWV zaterdag hun waterpolowedstrijden speelden, maar vanwege de waterpoloënde jeugd van de Doesbrgse zwemclub. Zij speelden tijdens een drukbezocht toernooi tegen teams van 4 andere verenigingen. De leeftijd van de deelnemers varieerde van 6 tot 11 jaar. Winnen stond niet voorop, maar wel op een leuke manier met de sport bezig zijn. De DWV pupillen speelden goed. De ene keer wonnen ze een wedstrijdje, de andere keer verloren ze. Voor de kinderen maakte dat weinig verschil, zij bleven vrolijk onder alle drukte foto: Roelina Dijk
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.