Home / Dieren / Acties Gelre voor RopaRun gaan door

Acties Gelre voor RopaRun gaan door

Een team van Atletiek Vereniging Gelre uit Dieren is druk bezig met de voorbereidingen voor deelname aan de RopaRun. In het pinksterweekend vindt deze non-stop estafetteloop plaats voor het goede doel. De start is in Parijs en finish, 530 kilometer verderop, in Rotterdam. De deelnemers aan de RopaRun zamelen zoveel mogelijk geld in voor het goede doel: palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het hele team, bestaande uit 21 personen, heeft bijvoorbeeld tijdens het Mega Piraten Festijn gecollecteerd bij het Gelredome. In een paar uur is ruim 1200 euro opgehaald. Samen met de vorige acties staat de tussenstand nu op 17.263 euro. De komende tijd worden meer inzamelingen op poten gezet om maar zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen.

www.gelreroparun.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.