Home / Velp / Arnhemmer bekent betrokkenheid bij overval in Velp

Arnhemmer bekent betrokkenheid bij overval in Velp

VELP / ARNHEM – De 41-jarige Arnhemmer die onder meer verdacht wordt van een gewapende overval op een tankstation aan de Zutphensestraatweg in Velp, begin december van het afgelopen jaar ,heeft verklaringen afgelegd over zijn betrokkenheid bij de overval. De man wordt verdacht van meerdere overvallen.

Zaterdagavond 10 december werd het Esso-tankstation aan de Zutphensestraatweg in Velp overvallen door een man, die onder dreiging van een pistool of iets wat daarop leek geld wist buit te maken. Bij de overval raakte verder niemand gewond.
In het daarop volgende onderzoek werden door de politie in een opsporingsbericht bij Omroep Gelderland camerabeelden vertoond van beveiligingscamera’s. Mede aan de hand van die beelden kwam de Arnhemmer als verdachte in aanmerking. De 41-jarige Arnhemmer werd vijf dagen na de overval thuis ingerekend en zit vast. Hij wordt ook verdacht van twee overvallen in Eerbeek en Zutphen.

Intussen zijn er tijdens het onderzoek aanwijzingen gevonden die erop duiden dat er mogelijk een tweede verdachte in het spel was. Het zou daarbij gaan om een nog onbekende man met een donkerkleurige BMW. Getuigen, die hier meer informatie over hebben of die iets hebben gezien of gehoord over de overvallen worden verzocht te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Wilt u anoniem reageren? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.