Home / Hoenderloo / Inbrekers op heterdaad betrapt bij kraak in Hoenderloo

Inbrekers op heterdaad betrapt bij kraak in Hoenderloo

HOENDERLOO – De politie heeft woensdagavond, dankzij een oplettende getuige, twee mannen op heterdaad betrapt bij een inbraak in een woning aan de Weikamperweg in Hoenderloo. In hun auto werden gestolen spullen gevonden.

De politie kreeg halverwege de avond een melding dat een getuige een verdachte situatie bij de woning had gezien. Toen agenten poolshoogte gingen nemen, zagen zij dat er een raam ingeslagen was. In de woning werden twee inbrekers aangetroffen. De mannen, van 19 en 20 jaar uit de gemeente Apeldoorn, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In de buurt van de woning trof de politie de auto van de verdachten aan. Hier lag inbrekersgereedschap in en diverse gestolen goederen. De politie heeft de auto in beslag genomen en onderzoek waar de spullen vandaan komen. De mannen zijn ingesloten voor verhoor en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.