Home / Doesburg / Postbode in Doesburg aangevallen door man en vrouw

Postbode in Doesburg aangevallen door man en vrouw

DOESBURG – De politie is woensdagochtend een onderzoek gestart naar aanleiding van het aanvallen van een postbesteller in Doesburg. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

De 21-jarige postbesteller werd rond negen uur in zijn bestelauto op de Coehoornsingel in Doesburg benaderd door een onbekende man en vrouw. Er ontstond een worsteling, waarna het duo er vandoor ging. Het 21-jarige slachtoffer kwam met de schrik vrij, waarna de politie werd gewaarschuwd.

Volgens het slachtoffer ging het om een blanke vrouw met blond haar, van ongeveer 1,70 meter lang. Ze had opvallend blauwe wallen onder de ogen. Verder droeg ze een donker vest en kleine oorknopjes (oorbellen). De man was blank en ongeveer 1,60 meter lang. Hij had kort donker haar. Verder droeg hij en donker vest en handschoenen. De twee zouden in een zwarte Volkswagen Golf zijn weggereden.
Eventuele getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Dat kan via telefoonnummer 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.