Home / Eerbeek / De boom de deur uit

De boom de deur uit

EERBEEK – De kinderen liepen gisteren af en aan bij de diverse inzamelpunten voor kerstbomen. De gemeente Brummen geeft ieder jaar een kleine financiële vergoeding voor iedere boom, waardoor het vooral voor de jeugd interessant is om zoveel mogelijk sparren te verzamelen. En dus kwamen ze lopend, met bomen achter fiets of skelter gebonden, met kruiwagens of zelfs met auto en aanhanger als vader of moeder zo lief was mee te werken. De stoere mannen van de buitendienst van de gemeente namen alle bomen aan en gaven 50 cent per boom uit. Een mooie aanvulling op de spaarpot of een lekker extraatje om direct te verbrassen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.