Home / Beekbergen / Projectorkest bij PJB

Projectorkest bij PJB

Het harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen wordt in februari en maart aangevuld met iedereen die een harmonie-instrument bespeelt en ook wel eens in orkestverband wil musiceren. In deze twee maanden wordt een kort concertprogramma ingestudeerd en uitgevoerd. Beginnende muzikanten kunnen deelnemen aan het opleidingsorkest, gevorderde muzikanten of muzikanten die de draad weer willen oppakken, kunnen meespelen met het projectorkest. Jong, ouder en oud, iedereen is welkom. Dinsdag 10 februari is er een informatieavond, vanaf 19.45 uur in het Hoogepad in Beekbergen. Er zijn geen verplichtingen en kosten verbonden aan het project, maar wie intekent wordt wel op de wekelijkse repetitieavonden verwacht, iedere woensdag vanaf 15 februari tussen 19.45 en 21.00 uur in het Hoogepad. De uitvoering is op 14 april in de Hoge Weye. Wie geen eigen instrument heeft, kan er één lenen van de vereniging. PJB wil met dit project muzikanten in de gelegenheid stellen zelf eens actief mee te spelen in een orkest.

www.harmonie-pjb.nl
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.