Home / Loenen / Honderdste leerling

Honderdste leerling

LOENEN – Debby Koekkoek wist niet wat haar overkwam toen zij op de eerste dag na de kerstvakantie op school kwam. De jongedame is de honderdste leerling van KBS de Poort in Loenen en werd door alle leerlingen feestelijk ontvangen. Ze kreeg een mooi boek en mocht lekkere koeken uitdelen. Er worden deze maand nog meer nieuwe kinderen verwacht, dus het blijft niet bij honderd leerlingen.

Vier jaar geleden telde De Poort nog 73 kinderen. In de afgelopen jaren is dat aantal dus gegroeid naar honderd. Daarnaast is er een grote verbouwing uitgevoerd. De Poort wil een gastvrije school zijn, waar iedereen zichzelf mag zijn. De kracht van De Poort ligt met name bij de individuele aandacht voor het kind, ondanks dat er nu maar liefst honderd leerlingen zijn. Het team van De Poort is dan ook erg trots op de groei van de school en het vertrouwen dan de ouders en kinderen hebben in de school.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.