Home / Eerbeek / Scouts Tapawingo openen nieuwe jaar met Boerenkool Fuif

Scouts Tapawingo openen nieuwe jaar met Boerenkool Fuif

EERBEEK – De scouts van Tapawingo uit Eerbeek hebben het nieuwe jaar officieel geopend met de jaarlijkse Boerenkool Fuif. Het was voor alle scouts een mooie gelegenheid om iedereen de nieuwjaarswensen over te brengen en te genieten van een goede stamppot. Naast het diner was er ook een mini-kermis georganiseerd en was er als afsluiting een heuse vuurwerkshow.

Elk jaar bedenkt de organisatie weer een unieke activiteit rondom het eten. Dit jaar was er bedacht een mini-kermis te organiseren; een gezellige activiteit waar de kinderen zelf hun invulling aan konden geven. Om vier uur kwamen de scouts bijeen en werd er begonnen met de opbouw van de kermis. Ondertussen werd de boerenkool gekookt en konden de kinderen rond etenstijd genieten van het eetfestijn. Worst, zilveruitjes, gebakken spekjes en natuurlijk de boerenkool, niks ontbrak er aan.

Na het eten waren de ouders uitgenodigd voor de mini-kermis. Deze bestond onder andere uit een oliebollenkraam, een draaimolen en een heerlijk vuurtje op je bij op te warmen. Voor de kleinere kinderen was er blikgooien en touwtje trekken. Na afloop was er een mooie en spetterende vuurwerkshow om het nieuwe jaar in te luiden. De scouts hebben zich weer vermaakt en gaan met plezier het nieuwe scoutingjaar tegemoet.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.