Home / Hall / Jubilarissen SHE Hall

Jubilarissen SHE Hall

HALL – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging SHE uit Hall zijn maar liefst elf jubilarissen gehuldigd. Op de bovenste rij zijn dat van links naar rechts: Wim Achterkamp (50 jaar lid), Eric Groot Boerle (40 jaar lid), Henk Achterkamp (50 jaar lid), Jan Jansen (40 jaar lid) en Jan van Zadelhoff (50 jaar lid). Op de onderste rij van links naar rechts: Marcel Groot Roessink (25 jaar lid), Ap Jansen (40 jaar lid), Jeroen van Galen (25 jaar lid), Hermen Elijzen (25 jaar lid) en Harry Kloppers (25 jaar lid). Klaas ten Broek (70 jaar lid) kon door ziekte helaas niet aanwezig zijn.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.