Home / Loenen / Loenermark eert trouwe leden

Loenermark eert trouwe leden

LOENEN – Loenermark heeft zondag tien jubilarissen in het zonnetje gezet. Voorzitter Jaap Holdijk heeft de trouwe leden naar voren geroepen om hun doopceel te lichten en hen een presentje aan te bieden.

Een uniek jubileum vierde Jan Gorsseling; 75 jaar lid van de Loenense voetbalclub. Nooit eerder heeft een Loenermarklid dit gepresteerd. Volgens Holdijk is er geen enkele fan te vinden die zo’n doorgewinterd rood-zwart-wit hart heeft. Twintig jaar stond hij onder de lat van de het eerste elftal. Nu is hij bij elke wedstrijd achter het doel te vinden en geeft desgevraagd aan de voorzitter zijn mening over de kwaliteit van de wedstrijd. Als presentje kreeg Gorsseling een fles Loenense Neut en glazen met inscriptie aangeboden.
Bart Slief was zestig jaar lid van Loenermark. Slief heeft volgens Holdijk weinig gespeeld maar heeft wel veel voor de club gedaan.
Berend Reuvekamp, die in het dorp allerlei verenigingfuncties heeft bekleed, heeft de club 50 jaar gediend met diverse taken. Met 82 jaar nog altijd present bij alle wedstrijden als speaker. Ook heeft hij nog zitting in de Evenementencommissie. Henk Wentink is ook een gouden lid die deel heeft uitgemaakt van het beste Loenermark dat de club ooit heeft gehad. De club was toen dicht bij de 2e klasse. Nu is Henk nog bij de VUT-ploeg.
Bij de 40-jarige jubilarissen was Joop Hebben geen hoogvlieger. Hij heeft nog in het 5e gespeeld en was elftalleider. Bertus Klomp werd kampioen met 3e elftal. Hij is nog barmedewerker. Jan Klomp heeft in diverse elftallen gespeeld en was 25 jaar redactiemedewerker van het clubblad. Ook was hij druk met de jubileumboeken bij het 60 en 75 jarig jubileum. Ronald Meijer was een fanatieke speler die vaak de trucendoos los trok op het veld en de tegenpartij hiermee verraste. Joop Schijff is vaak bezig met coachen van medespelers Hij is in het 2e en 3e elftal kampioen geworden.
Vijfentwintig jaar waren de leden: Leendert Verheul(speelde in het vijfde) en Jeroen Waanders ( speelt nog in het derde en is telg uit de bekende voetbalfamilie). Na de toespraken werd er volop getoost op het welzijn van de jubilarissen – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.