Home / Velp / Vertrouwde gezichten bij Reisburo Globe in Velp

Vertrouwde gezichten bij Reisburo Globe in Velp

VELP – Velp is sinds 6 januari een allround ANVR/SGR reisbureau rijker. In het pand aan de Emmastraat 7, voorheen Reisburo Nijenhuis, opende Globe Reisburo haar deuren. Globe Reisburo, met meer dan 200 winkels in Nederland, maakt deel uit van de Oad-groep en heeft klantintimiteit, kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Chris Verhoef is sinds 1973 actief als reisvakman, werd eind december benaderd door Globe, met het verzoek zijn positie in Velp weer in te nemen. Met positief gevolg; Chris is terug op zijn vertrouwde plek en kan niet wachten om ‘zijn’ klanten weer van dienst te zijn. “Na een moeilijke, onzekere en emotionele periode, is voor mij het zonnetje weer gaan schijnen en kan ik weer gaan doen wat ik het liefst doe”, aldus Verhoef, voor wie het faillissement van Nijenhuis Velp enkele maanden geleden als een volslagen en zeer onaangename verrassing kwam.
Ook Lucy Looyen, die in 1976 als stagiaire bij Chris begon, daarna 28 jaar bij Nijenhuis en de laatste zes jaar op het hoofdkantoor van Oad/Globe werkte, is erg blij met het jawoord van Chris. “Vanaf het eerste moment, net voor kerst, toen de directie in Holten mij vroeg om Globe Velp op te starten, hoopte ik zo dat Chris weer zou instappen. Ik weet uit eigen ervaring dat Chris een vakman pur sang is en terecht bijzonder gewaardeerd wordt door het Velper (reis)publiek. Om van Globe Velp een succes te maken is hij van onschatbare waarde en bovendien kan ik me geen betere collega dan Chris wensen”, vertelt de enthousiaste Rozendaalse, die als winkelmanager de eindverantwoording heeft.
Naast Verhoef en Looyen zal Globe Velp worden bemand door een derde kracht, voorlopig een collega van een van de Globe-vestigingen uit de omgeving. Looyen: “Het ging ineens allemaal zo snel; we moesten in minder dan een week zorgen dat we het hier op de rit kregen en tijd voor sollicitatiegesprekken hadden we daardoor niet. Dat komt nog wel en dat komt ook zeker goed”.

Het boekingsseizoen is inmiddels vol van start gegaan; de hoge vroegboekkortingen en acties van de diverse reisorganisaties maken het extra aantrekkelijk om vroeg te boeken. Globe Velp ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet en gaat ervan uit dat reislustigen uit Velp en omgeving de weg naar de Emmastraat weer zullen vinden. Chris Verhoef en Lucy Looyen eensgezind: “Een feestelijke opening staat nog op stapel, maar we gaan nu even vol voor de verkoop. wij hebben er zin in!”
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.