Home / Doesburg / Jubilarissen voormalige Schutterij

Jubilarissen voormalige Schutterij

DOESBURG – Zoals altijd tijdens de nieuwjaarsreceptie, werden ook nu weer jubilarissen van het Muziekcorps der Voormalige Schutterij gehuldigd. Het is wel tekenend voor het muziekcorps dat er ieder jaar weer jubilarissen zijn, want het betekent dat de leden die er zijn ook heel lang lid blijven. Dat bleek wel uit het feit dat Herman Otten, ongeveer 80 jaar jong, al 25 jaar lid was. Hiervoor was hij lid van het muziekcorps in Giesbeek, dus muziek maken doet hij al veel langer. Helaas kan hij om gezondheidsredenen nu geen muziek meer maken, maar het muziekcorps gaat hem nog wel aan het hart. Jan Derksen was ook 25 jaar lid. Zij kregen een speld en oorkonde van KNMF. Johan Veldhuis telt al 30 jaren lidmaatschap van de MDVS, Martin Mijnders 12,5 jaar. Edith Volman spande de kroon met 35 jaar lid. Zij was wegens vakantie niet aanwezig.
Na de officiële zaken was het tijd voor een drankje en gezellig praatje terwijl de heerlijke geuren van het buffet dat werd klaargemaakt al door het gebouw zweefden. Want zoals gebruikelijk is er rond etenstijd altijd een heerlijk buffet voor de leden en hun partners – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.