Home / Dieren / ‘Ajax’ wint toernooi pupillen Gazelle Nieuwland

‘Ajax’ wint toernooi pupillen Gazelle Nieuwland

DIEREN – Op woensdag 28 december was sporthal Theothorne de hele dag gevuld met de pupillen van Gazelle Nieuwland. Die speelden weer hun vertrouwde zaalvoetbaltoernooi en de meer dan honderd voetballertjes maakten er een mooie dag van. De F-jes speelden als eerste hun toernooi en het team van Ajax won uiteindelijk na een spannende finale van FC Twente.
Bij de E-tjes ging de zege naar Juventus dat net AC Milan af wist te troeven. Dan de D-teams. Die stonden vrijwel allemaal onder leiding van een jeugdige speler uit een van de A- of B-elftallen . Mooi dat de jeugd zich zo van hun beste kant liet zien en dan hebben we nog niet eens over de jonge scheidsrechters eveneens junioren van Gazelle Nieuwland. Bij de D’s won uiteindelijk Inter Milan voor Barcelona.
Ook zin om te gaan voetballen? Stuur een mail naar de jeugdcommissie van v.v. Gazelle Nieuwland, jeugdcommissie@gazellenieuwland.nl en je krijgt alle informatie wanneer je vrijblijvend een aantal keren mee kan trainen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.