Home / Regio / ACC Anique, lekker sporten op je eigen manier vanaf drie jaar

ACC Anique, lekker sporten op je eigen manier vanaf drie jaar

DIEREN / LAAG-SOEREN – ACC Anique staat voor persoonlijke aandacht, goede begeleiding en een gevarieerd programma. Er wordt gewerkt met gemotiveerde en goed opgeleide instructors, die een fijne en verantwoorde les aanbieden in sporthal Theothorne in Dieren of ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. De club bestaat twaalf jaar en staat garant voor kleine groepen waardoor persoonlijke begeleiding en aandacht mogelijk zijn.

Kinderen kunnen vanaf drie jaar al een dansles volgen, voor de allerkleinsten is er minidance. Nieuw in Dieren is de Jazzdance, een combinatie van elementen uit het klassieke ballet met de hedendaagse dans. Ook is er streetdance, waar tieners letterlijk de dans van de straat leren. Stoer zijn daarnaast de breakdance en hiphoplessen voor jongens en meiden. Hierbij leert men de moeilijkste moves op de beste beats van de straat. Ook is er een Zumba Kids, laat de heupen soepel bewegen op verschillende stijlen.

Voor de ouders en opa’s en oma’s zijn er ook leuke lessenwil je een intensieve training waarbij de vetverbranding centraal staat of wil je juist de spieren versterken, de conditie opbouwen of kom je voor lenigheid en ontspanning? Voior al deze dingen kan men terecht bij ACC Anique. Voor de 55-plussers is er Conditie Gym of Keep Fit. Beide lessen met als doel het lichaam te laten bewegen op een verantwoorde manier.
Natuurlijk kan men bij ACC Anique een proefles volgen.

Anique Winkelman, tel. 0314 – 378030
www.accanique.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.