Home / Regio / Ruim 400 passagiers buurtbus

Ruim 400 passagiers buurtbus

SPANKEREN / DIEREN – Om de introductieperiode van de chauffeurs van de buurtbus tussen Dieren en Spankeren zo plezierig en soepel mogelijk te laten verlopen, is ervoor gekozen om passagiers in de eerste maand gratis te vervoeren op vertoon van de bon uit deze krant en / of de flyer.

Hierna wordt er gereisd door het kopen van een kaartje van 2 euro waarmee twee personen een rit kunnen maken of een persoon een retourrit. Passagiers met een OV abonnement of een OV chipkaart reizen voorlopig gratis op vertoon van de kaart.
In december zijn er vanaf de twaalfde van die maand 407 passagiers vervoerd. Dit komt neer op 588 passagiers per maand, op jaarbasis is dat 7055 reizigers. Dat zou ruimschoots boven de benodigde 400 passagiers per maand zijn.

www.bbsd.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.