Home / Beekbergen / Mannen aangehouden voor vernieling in Beekbergen

Mannen aangehouden voor vernieling in Beekbergen

BEEKBERGEN – De politie in Beekbergen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 30-jarige man uit Beekbergen en een 20-jarige mplaatsgenoot van hem aangehouden voor vernieling van twee bloembakken.

De politie kreeg rond 00.30 uur de melding dat de twee figuren twee bloembakken zouden hebben vernield bij een woning aan de Dorpsstraat. Op basis van het signalement kon de politie de twee mannen even later aanhouden op de Loenenseweg. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.