Home / Drempt / Hennepkwekerijen opgerold in Drempt en in Steenderen

Hennepkwekerijen opgerold in Drempt en in Steenderen

DREMPT – De politie heeft op donderdag twee hennepkwekerijen opgerold, één in Drempt en één in Steenderen. Een 30-jarige man uit de gemeente Bronckhorst is aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de kwekerij in Drempt.

De politie kwam de kwekerijen op het spoor na tips. In een woning aan de Wittehemelweg in Drempt troffen agenten een in werking zijnde hennepkwekerij aan met bijna 500 planten. Uit onderzoek bleek dat er illegaal stroom is afgetapt. De energiemaatschappij legt vermoedelijk een naheffing op. Bij de aangetroffen kwekerij in een woning aan de Anjerstraat in Steenderen bleek het stroom niet illegaal afgetapt te zijn. Er zijn bijna 250 planten in beslag genomen.
De gevonden hennepplanten en de benodigdheden worden vernietigd. De politie heeft beide zaken in onderzoek.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.