Home / Beekbergen / Cursus kunstgeschiedenis

Cursus kunstgeschiedenis

De Kleine Academie in Beekbergen start op 24 januari met een cursus kunstgeschiedenis. Kunstenares Elly Bos behandelt dit keer diverse negentiende- en twintigste-eeuwse Europese kunstenaars uit verschillende stromingen. Ze vergelijkt hun werk met Nederlandse kunstenaars uit dezelfde tijd en kijkt naar inspiratiebronnen, onderwerpen en technieken. De cursus bestaat uit zes avonden, waarin steeds een andere kunstenaar centraal staat. De eerste les is op dinsdag 24 januari, van 20.00 tot 2.00 uur in het Hooge Pad aan de Papenberg in Beekbergen. Aanmelden kan bij Elly Bos, tel. 055-5062183 of kleineacademie-bos@kpnplanet.nl.

 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.