Home / Dieren / RTL4 filmt bij Polysport

RTL4 filmt bij Polysport

DIEREN – Verrassende vrije tijd-belevenissen en unieke uitjes: dat zijn de twee ingredienten die als rode draad iedere week weer terugkeren in het goed bekeken zondagochtend tv-programma Enjoy Life. Deze week maakten ze opnamen bij activiteitencentrum Polysport in Dieren.

Het dynamische lifestyle magazine wordt gepresenteerd door het niet alledaags, vrolijk kibbelende, presentatieduo Sanne Heijen en Arno Raymakers, dat zich voor 2012 heeft voorgenomen op een creatieve manier kilo’s kwijt te raken. In het kader daarvan bezochten ze Polysport. Daar kun je namelijk op allerlei grappige manieren, binnen en buiten, je overtollige ponden lozen.

Het complex in Dieren bevat onder andere een activiteitenhal van 1500 m2 die ruimte biedt aan vele indoorsporten zoals curling, boogschieten en wand klimmen. Buiten is een groot langlaufcircuit te vinden, bovendien kun je er prachtige Finse chalets huren om bijvoorbeeld met het hele bedrijf ‘fit’ te worden in de vorm van een arrangement. Sanne Heijen en Arno Raymakers besloten na een partijtje boog schieten en curlen, de latten onder te binden en te gaan langlaufen op het prachtig gelegen boscircuit. Dat ging niet helemaal van een leien dakje en leverde een bijzonder palet aan blauwe plekken op bij de vrouwelijke helft van het duo. Dat had overigens niets met de prachtige baan te maken, maar blonde Sanne stond voor het eerst op de lange latten. Ook deed het duo als afsluiter van de dag een GPS-tocht op een flitsende E-scooter.

De uitzending op RTL4 is te zien op zondag 8 januari om 10.50 uur en de herhaling is ook op RTL4 te zien, op zaterdag 14 januari vanaf 09.50 uur.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.