Home / Hoenderloo / Cursus bijen houden

Cursus bijen houden

HOENDERLOO – Imkersvereniging Hoenderloo e.o. start op 2 februari met een cursus over bijen en bijen houden. Deelnemers krijgen in de periode tot en met september vijf theorielessen op donderdagavond en negen praktijklessen op zaterdag en leren zo hoe zij met bijen om moeten gaan. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een mooi cursusboek. Wie na de cursus besluit om bijen te gaan houden, krijgt een bijenvolk van de vereniging en ondersteuning van een mentor. Ook kan men samen met andere imkers gebruik maken van de bijenstal van de Imkersvereniging. Deelname aan de cursus bedraagt 125 euro, inclusief lesmateriaal en koffie. Aanmelden kan bij Jan Peter Willemsen, tel. 055-3550204 of www.imkersvereniginghoenderloo.nl.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.