Home / Giesbeek / C1 GSV’38 kampioen

C1 GSV’38 kampioen

GIESBEEK – De C1 van GSV’38 uit Giesbeek heeft het kampioenschap in de najaarscompetitie in de wacht gesleept. Op één gelijkspel na hebben de jonge talenten alle wedstrijden gewonnen, dus het kampioenschap is welverdiend. Een mooie prestatie van Robin Hammink, Sjoerd Wiltjes, Raoul Cocu, Puck Witjes, Luuk Driessen, Doran Eikelkamp, Gino Maroni, Daan Witjes, Sven Greurink, Stijn Reijmer, Guido Knipmeier, Chiel Willemsen, Bram Wissink en Lars Loman. Natuurlijk verdienen Jorg Wieggers, Matthijs Visser en Geertjan Reijmer ook een pluim voor hun training en ondersteuning.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.