Home / Regio / Goede start Buursbus Spankeren Dieren

Goede start Buursbus Spankeren Dieren

SPANKEREN / DIEREN – De Buurtbus Spankeren Dieren (BBSD) heeft een goede start gemaakt. Vanaf 12 december, toen de buurtbus officieel ging rijden, hebben maar liefst 407 passagiers gebruikt gemaakt van dit nieuwe openbaar vervoer. Als deze belangstelling blijft bestaan, is dat ruim voldoende om de busverbinding te laten bestaan, hiervoor zijn 400 passagiers per maand nodig in de komende twee jaar. Passagiers hadden de eerste maand gratis vervoer op vertoon van een bon uit Regiobode of de flyer van de BBSD. De komende weken wordt door het bestuur, samen met Connexxion en de gemeente Rheden onderzocht of het mogelijk is tijdelijk of zelfs blijvend een vorm van goedkoop of zelfs gratis busvervoer voort te zetten tot de nieuwe bussen zijn geïntroduceerd. Mocht dit niet uitkunnen, dan bedragen de kosten 1 euro per rit.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.