Home / Eerbeek / Boys Only Training bij Spiker

Boys Only Training bij Spiker

EERBEEK – Volleybalvereniging Spiker in Eerbeek heeft een groeiende en bloeiende miniafdeling, maar kan daar nog steeds meer jongens bij gebruiken. Daarom organiseert de club een Boys Only Training, bestaande uit drie bijeenkomsten in De Bhoele.

Ongeveer tachtig kinderen spelen volleybal bij Spiker. Op de niveaus vier tot en met zes wordt twee maal in de week een training gehouden. Nu wil Spiker meer jongens bij de vereniging. Spiker biedt cool moves volley aan op alle leeftijdsgroepen vanaf zes jaar. Volleybal kan op verschillende niveaus worden gespeeld, waardoor zelfs zeer jonge en ook nieuwe spelers met minimale basisvaardigheden al direct aan het spel kunnen deelnemen. Later leer je duiken, smashen en scoren.
Om meer jongens te werven wordt op 20 en 27 januari en 3 februari een Boys Only Training gehouden, van 16.30 tot 17.30 uur in de Bhoele. Jongens mogen hier gratis aan meedoen. Vooraf aanmelden is wel gewenst en kan via www.spiker.nl, minis@spiker.nl of tel. 0313-652309.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.