Home / Loenen / Gevarieerd programma VCL-Loenen

Gevarieerd programma VCL-Loenen

LOENEN – Het bestuur van de Vrouwen Contact Groep Loenen heeft voor het jaar 2012 een gevarieerd programma samengesteld. Maandelijks zijn er leerzame en ontspannende bijeenkomsten in het Jeugdhuis. Daarnaast ook fietstochten, dagreisjes, excursies en creatieve bijeenkomsten. Er is voor elk wat wils.

Op 11 januari wordt begonnen met een bijeenkomst waarbij Arno en Irma Heijenk wat vertellen over de stichting Energie4All. Op 8 februari komt Wim Groen uit Zutphen vertellen over de Watersnoodramp in Zeeland in 1953.
Op de jaarvergadering in mei wordt in het eerste deel van de avond de huishoudelijke punten besproken en na de pauze komt Atty van Beesd van de jongerenafdeling en dagbehandeling Dok-Zuid toelichting geven over haar werk.
In april is Notaris Blankhart uit Beekbergen te gast bij de VCL-dames om uitleg te geven over alle veranderingen welke de laatste jaren zijn ontstaan in het testament, erfrecht enz.
In mei wordt op de laatste avond voor de vakantie een bezoek gebracht aan het atelier van Lucra Goud- en Zilversmeden in Kootwijkerbroek. Het atelier is in de kelder.
Op 12 september wordt weer begonnen met de Cabaretgroep Pandora uit Apeldoorn. Zij brengen deze avond: Het geheim van Pandora. Op 10 oktober komt Robert Wonink, podoloog en Christea Wassink, huis- en oedeemtherapeut een lezing houden over voet- en huidproblemen.
Marry Foekel is op 14 november weer in Loenen. Zij gaat vertellen over Groenten uit het verleden. Onkruid van het heden en Medicijnen in de toekomst. De kerstavond staat gepland op 19 december.

Het bestuur heeft nog meer in petto voor de VCL-dames. Op 22 februari is er een workshop zeepketting maken. Op 26 september gaan de dames aan de slag een herfstkrans maken. Een dagreisje is er op 28 maart naar de woonstee van Imca Marina en de Lavendelboerderij in Nieuwdiep.
Fietstochten zijn er op 25 april om 13.00 uur en op 5 september een dagtocht. Het dagreisje op 3 oktober gaat naar Drente. De VCL-vrouwen krijgen op 24 oktober een rondleiding door papierfabriek/museum De Middelste Molen in Loenen.
Wie meer wil weten over VCL Loenen: Lini Onstenk, telefoon 055-5052077 verstrekt graag meer informatie.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.